Oregon City

Har nyligen kommit hem från skolan, sitter i sängen och lyssnar på Annika som ligger på golvet bredvid och maler på på tyska i telefonen med sin mamma. FATTAR NOLL. Men sånt blir man van vid när man är utbytesstudent. Har nu gått runt i ca fem månader och känt mig lite halvkorkad :) På tal om det så är det nästan halvtid! Känns jättekonstigt, känns som om det var evigheter sen jag var i Sverige och tiden här har gått rätt fort. Ändå känns det som om jag har känt alla här borta hur länge som helst och att det inte var så värst länge sedan jag satt och åt middag med familjen hemma på Skolvägen… Eh ja. Det lät ju himla logiskt, va?

Men det sägs ju att första halvan ska vara den jobbiga, och andra halvan så rullar det bara på och helt plötsligt kommer det vara juni och dags för flygplatsen igen. Känns skönt att ha klarat sig igenom allt det jobbiga.

Har precis fått reda på att jag ska resa hem den 21 juni, och någon gång under 22 juni kommer jag återigen stå med (förhoppningsvis) båda fötterna på svensk mark igen. Jag och Emma från Skåne lyckades boka samma flight så vi har sällskap fram till London.

 

Var förresten och hälsade på henne och hennes värdfamilj i Oregon City under helgen, det var kul! Och hur konstigt som helst att prata svenska face to face igen. Kollade på Bruno och började kommentera filmen på engelska HELA tiden. Båda två. Så jag kände mig inte så dum i alla fall. Återigen, bara halvkorkad.

Under söndag morgon följde vi med hennes värdmamma Melissa till stallet och red. Jag lyckades trava, helt själv, utan att ramla av = RÄTT STOLT. Att det var på stallets äldsta häst som knappt orkade flytta hovarna framåt behöver vi ju inte låtsas om. Har även haft en mycket obekväm träningsvärk i bakdelen sen i söndags.

De tyckte i alla fall att jag skulle komma tillbaka en annan helg så jag får lära mig mer, så kanske vi kan rida till stranden i sommar eller nåt. Låter mysigt!

Under dagen åkte vi till gallerian och fönstershoppade loss. Är rätt pank. Kostade ändå på mig en Ben & Jerry's, det är ju inte fullt så dyra här. Testade Chocholate Therapy den var UNDERBAR, har den kommit till Sverige än? Annars måste jag börja importera… Och Oatmeal Cookie någontingnågonting-typ-kanel, KÖP DEN.

 

Har även fixat till mitt nya schema för nästa termin som börjar i februari. Inte så jättestor skillnad men ändå.

Börjar fortfarande dagen med Art Lab

Fortsätter fortfarande dagen med choir

Sedan blir det dags Photography 2 (uppgraderar mig till digitalt, woho!)

Och här kommer chocken alltså. BOTANIK. Ja, jo, jag vet inte själv varför än. Det var typ blunda och peka på något. Plus att folket är härligt och dom gör coola trips utanför skolan.

Independent Art Study/Independent Pottery varannan dag

LUNCH LUNCH LUNCH i en halvtimme ÄT FORT

Mock Trial. Typ leka advokat och argumentera för eller emot påhittade fall. Ska även åka på en rättegångstävling tillsammans i april (?)

Och avlsutar dagen med American Litterature.

Känns som ett helt ok schema.

Saknar inte riktigt NVSP. Ännu.

 

Nu ska jag kila iväg och socialisera mig med Annika, snart dags för dansträning!

 

Jag och Emma i stallet

Kommentarer
Postat av: Linnea Hallgren

Du borde inte sakna Nvsp. Det suger! Pissigt schema, till tusen. Saknar dig hörru! Puss, ha det fint!



(Wille hälsar)

2010-01-14 @ 16:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0