snowboard snowboard snowboard


(klicka for att forstora mamma)

Att aka snowboard med en fet ryggsack innehallande kamerautrustning vart mer an jag ager ar val ingenting jag rekommenderar precis. Men fina bilder blir det!
Blev precis klar med att redigera mina foton fran sondagens akning at Meadows med Jon.
Helgen var finfin. Firade Earth Day uppe i Welches dar de hade en stor, typ marknad for att lara folk hur man ar gron. Musik, teater, nastan gratis bocker och massa glad manniskor var dar. Jag fick tag pa "Photoshop for dummies" for 3:50 kr. Det gjorde mig glad. Hjalpte Oceanic Science klubben med deras boot, fick lara mig att det finns en o gjord av PLAST mitt ute i havet dar alla strommar mots upp. No bueno! Nu ska jag bli gron.
 Akte under kvallen in till Portland for att "go clubbing". Fick for forsta gangen anvandning av mitt ID kort.
Det ar gott att vara 18!



Art Project no. 5 & 6

Lite dåligt med uppdatering här på sista tiden. Har ju nu bytt upp mitt schema lite till tre art klasser varje dag, är inte helt fel! Hur man ska lyckas på nvsp nästa år vill jag inte riktigt fundera alltför mycket på.
Har hunnit avsluta två till projekt i bilden, Norah Jones som popart och en typ fågel som eh, något annat.
Men nu ska jag PACKA, på torsdag lämnar jag regnet i Oregon för en vecka på Hawaii, YE.
Halva familjen har ju dock fått maginfluensa = jag knaprar vitamin C som aldrig förr och spenderar natten hos Amelia.

Vår

För ett par dagar sedan kom grannen in och undrade om vi ville adoptera hans två dagar gamla lamm eftersom hans mamman inte riktigt tog hand om honom.
Han är numera familjens nya pet, sover i köket, följer med i bilen och blir matad med nappflaska. Jag har döpt honom till Pontus, såklart (Sofie, du fattar. Om du läser detta).
Igår kissade han ner hela mitt knä. Men jag tycker om honom ändå.
Just det. Detta är flaskan han dricker ur. "Romantisk dryck" från Sverige.
Vet inte hur eller varför min värdfamilj fick tag på detta...

Beach Clean-Up


Photography



Har kopt nya skor!! Nu ar jag pank.
Typ sahar serios ar jag under mina fotoklasser. Borde kanske jobba pa min night shot assignment istallet. Nej...

Pasken var finemang. Middag med familjen och egghunt i tradgarden. Jag hade varldens basta paskafton. Akte snoskoter hela dagen med Jon och hans familj, och jag fick lana en egen snoskoter! Kande mig ratt cool faktiskt. Kom upp i 80 km/h och fastnade (bara) fem ganger i snon. Pa kvallen var det Big Band Dance pa skolan, skolans jazzband spelade och alla besokare var uppkladda till tanderna och dansade swingdance hela kvallen.

Igar kom det femton tyska utbytesstudenter till skolan som ska stanna har i tva veckor. Annika vagrar att prata tyska med dem. Hon har glomt bort hur man gor sager hon. Till utbytesstudenternas ara ska de ha en internationell skoldans pa fredag och skolan har under veckans morning anouncements spelat "internationell" musik for att paminna alla amerikanare om detta. Blev lite paff i mandags nar de borjade spela "vi sitter har i venten och spelar lite dota" med basshunter. Hoppas att Hannah fortfarande vill ha sin CD med svensk musik fran mig efter det...

Imorgon ska jag aka till kusten pa beach cleanup och akvarium (museum?) besok med skolans Green Club och Aquanauts! Fem pa mora lamnar vi Sandy och kommer inte hem forran atta pa kvallen igen. Och pa sondag ska jag till Meadows och aka snowboard, har inte varit upp pa tre veckor!


Friday niiiiight

Det är alltid lika härligt att stiga upp kl. 5:30 varje fredag och stressa halvt ihjäl sig för att hinna springa ut i spöregnet och bli förbipasserad av sin skolbuss som glömde att hämta upp en. f my life. Som tur är finns det trevliga amerikanare som gärna missar sin första lektion och hämtar upp svenska utbytesstudenter istället.
Och just det. Idag spillde jag även ut en halv flaska aceton över hela badrumsgolvet. Inget jag rekommenderar.
MEN IMORGON SKA JAG ÅKA SNÖSKOTER HELA DAGEN LÅNG.

RSS 2.0