Spring Break

Tänkte att jag kanske skulle skriva av mig lite här igen. Kanske är dags.

Vad har jag haft för mig sedan senast? En jäklans massa saker skulle jag vilja påstå.

 

- har hunnit se The Cats Meow (skolans winter play),

- tävlat i Oregon Mästerskapen med snowboardlaget,

- blivit bortrövad av Hannah och Kyza till ett Roller Derby,

- vunnit jacka, hoodie, tshirts, mössor som ingen vill ha och en massa annat smått och gott på prisutdelningen för Snowboard State (Oregon Mästerskapen). Dock var ju allt i XXL herrstorlek och jag skulle lika gärna kunna tälta i min jacka.

- kollat på Alice In Wonderland i 3D (rätt coolt faktiskt)

- tävlat i Oregon Mästerskapen med skolans danslag under två dagar

- shoppat upp alla mina pengar

- haft hemlängtan

- ätit en hel "pint" av Ben&Jerry's till middag. det var amazing

- sett en riktig amerikansk basket match med Portlands stolthet the Blazers.

- lärt mig göra double front flips och bakåt volter på ett gym i Vancouver

- haft skumgummi i ögon, näsa, mun

- haft spring break

- besökt Kahneeta, med Hannah, Annika och Katrina, ett indian ställe i öknen på andra sidan berget där vi badade i pooler och sprang runt i bikini hela dagen. OCH DET VAR INTE ENS KALLT!

- besökt Oregons kust (Cannon Beach) med Hannah och hälsat på hennes pappa i Vancouver

- varit lycklig

 

Har nu avslutat snowboard och dans säsongen på skolan, så efter lovet är det inte aktiviteter varje dag som gäller längre...

Snowboard State var helt sjukt kul, fick ledigt från skolan och åkte snowboard med laget fyra dagar i sträck. Själv hade jag bara lyckats kvalificera mig i Slopestyle och tävlade under fredagen. Åken gick helt okej, men kändes som jag hade mer att ge. Slutade på en trettonde plats av ca 40 tjejer vilket jag var himla nöjd med ändå! Tjejerna från Sandy KILLED IT och laget fick första plats i varje event, och killarna var inte heller dåliga, dom vann Slopestyle, fick andra plats i Halfpipe och vann vår liga. Tror vi åkte hem med fem feta pokaler och jag vet inte hur många medaljer. Kommer sakna snowboardlaget galet mycket!

 

För danslaget gick det helt okej, vi gick vidare från första kvällen vilket var vårt mål så vi fick dansa under lördagen igen. Vi slutade sedan på en elfte plats vilket jag tror alla kände sig nöjda med. Det var häftigt att få uppträda inför en så stor publik på ett sånt stort ställe (memorial coliseum, stor fet idrottsarena i Portland) och se alla de andra skolorna!

Hittade inspelning av vår dans på Youtube och allt! Och lagfotot från state också!

 

http://www.youtube.com/watch?v=b7IrzgsOl0A



Oscargala


 

Ägnar söndag kväll åt att kolla på Oscarsgalan (som jag förövrigt aldrig sett förut) med Katrina och Matthew.

Har kommit fram till att det finns en och annan film jag borde se... Och NEJ jag syftar inte på Star Wars Rozbe.

 

I övrigt har jag inte direkt gjort något vettigt alls idag, hade sovmorgon för första gången på ca två månader det var AMAZING. Kom hem sent från Liberty High Schools Dance Competition igår kväll.

Danstävlingar i USA är galna. Man vaknar fem på morgonen

och kommer hem tolv på natten.

Och vaknar dagen efter med ett ansikte som ser ut som hejkomochhjälpmig.

Men kul är det!

Bara två veckor kvar till state nu!

Hittade inspelningar på de lagen som vunnit de två senaste tävlingarna

Sandy är väl inte riktigt där... ännu

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=FJPmFzhXOMw

 

http://www.youtube.com/watch?v=LRqPXsi-A-w&feature=related



Meterlangt inlagg jag vet...



Hittade kort pa mig pa Meadows hemsida!




BESLUTSANGEST I MULTUM x8965634806089686986. eeeeehuykld.s.

 

Sa kanner jag mig idag. USA har bestamt sig for att alla mina aktiviteter ska ha sina stora grandefinales-shower-tavlingar-state-resor you name it inom loppet av tva veckor. Ogilla starkt.

 

Om vi tar det fran borjan.

Forra helgen var jag ivag pa Mock Trial Regionals, kort och gott en tavling med ett arrangerat kriminalfall dar man satter ihop ett lag av vittnen, advokater mm. och tavlar mot andra skolor. Galler att ha bast argument och gjort basta undersokningen av fallet. Vi tavlade I ett riktigt courthouse alla var uppkladda till tanderna och riktiga domare som man var tvungen att tilltala “your honor” satt och bedomde oss. Vi snackar traklubba och hela showen. Sjalv spelade jag clerk/bailiff sa jag hade inte en sa jattestor roll i det hela, men fick sitta nast intill domaren och kanna mig viktig. Hade hand om att svara in vittnena, halla koll pa tiden, regler och presentera juryn. Och saga “all rise” varje gang domaren lyfte pa stjarten. Det enda jag kunde tanka pa var att det lat som “all rice”.

Hursomhelst, Sandy brukar ligga langt ned pa resultatlistan men i ar skrallade de stort och vi blev ett utav de tre lagen som ska fa aka till STATE! (Oregon Masterskap) om tva veckor. Tva dagar, bo pa hotell och argumentera skiten ur ovriga lag sa vi vinner och far aka till Nationals i Philadelphia. Yey!

STATE Mock Trial om tva veckor. STATE Snowboard om tva veckor. INTE SA MYCKET YEY LANGRE. Har halvt om halvt bestamt mig for snowboard anda. Tror det kommer bli kul.

I sondags hade jag slopestyle tavling i Meadows, underbar dag! Lagom varmt och sol och nypreppad park och inga brutna ben.

 

Beslutsangest nummer tva galler helgen efter snowboard state. Da ar det dags for danslaget att aka till state. Samtidigt som dramaganget drar till Ashland i fem dagar for att se fyra pjaser, ga backstage, bo pa hotell och bara fjanta runt pa stan. Eftersom jag var med i Pit Orchestra ville Mr. Harris ha med mig till Ashland. Meeeeen kan inte riktigt balla ur danslaget en sadar tre veckor innan state sa att de maste andra om hela koreografin. Aven om jag inte kanner att jag har nagon direkt viktig del i koreografin sa ar det tydligen big no-no. Sa det far bli dans.

 

Annars ar livet finemang. Getterna vaxer och sant.. Har ytterligare en danstavling nu pa lordag pa (i, vid? at) Liberty High School. Och igar var jag ivag och kollade pa en artshow vid Mt. Hood Community College, staller sjalv ut tavlan pa en indian och tva foton fran min fotoklass. Har jag lite tur kan jag vinna priser fran colleget!  

 

I ovrigt har Sandy gatt och blivit galet. Forra veckan sprang det runt en galen man med pistol en gata ifran skolan, slutade med att han sprang in i ett villaomrade och skot sig sjalv. Och dagen efter, kl halv tio pa kvallen nar jag satt pa snowboardbussen med resten av laget pa vag hem fran traningen fick chaufforen och Jons pappa som satt langst fram se nagot hemskt. En kille som slapar en kvinna over motorvagen i fotterna. Bussen stannar intill vagen och Jons pappa rusar dit for att se vad som ar pa gang. Han kommer tillbaka en kvart senare och sager bara ”Det fanns inget vi kunde gora”. Visar sig att killen som slapade kvinnan over vagen var grannen som hort konstiga ljud utanfor huset. Kvinnan hade haft ett gral inom familjen, en familjemedlem hade sedan slagit henne medvetslos, lagt henne pa motorvagen, kort over henne och sedan kort darifran.

Kandes hemskt och overkligt att vara sa nara nagot sa sjukt... Fick skjuts av Greg till Hannah och spenderade natten dar.


RSS 2.0